Üks väga maitsev ja lihtne kalatoit. Mõnusalt krõbe ja seest juustune kalatoit. Sobib suurepärasel keedukartulite ja majoneesi-hapukoorekastmega.
KOOSTISAINED
500-600 g räimefileed
150 g viilutatud juustu
1 muna (M suurus)
paneerimiseks nisujahu
toiduõli praadimiseks
kimp tilli
VALMISTUSJUHEND
1. Klopi muna kausis lahti.
2. Aseta taldrikule üks räimefilee, aseta sellele juustuviilu tükikesed nii, et juustu juustutükid ei ületaks väga räimefilee suurust. Aseta teine räimefileejuustu peale.
3. Pane räim-juust jahu sisse ja kata jahuga mõlemalt poolt. Seejärel kasta räim-juust muna sisse ja seejärel veelkord jahu sisse.
4. Prae kalu mõlemalt poolt kuni need muutuvad kuldpruuniks.
5. Raputa peale hakitud tilli.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.